Activitati

Cu o experienta de 10 ani in domeniul educational, am constatat ca fiecare copil are o capacitate extraordinara de a absorbi informaţii noi pe parcursul unei zile petrecute la şcoală sau grădiniţă, dar pentru ca învăţarea să aibă loc, este extrem de important ca cei mici să fie încredinţaţi nu doar unui mediu securizant, ci şi unui mediu stimulativ şi pozitiv fiind de datoria cadrelor didactice de a cultiva interesele şi de a raspunde nevoilor fiecărui copil in parte.

Unitatea noastra de învățământ, a acordat mereu o atenție sporită motivației intrinseci a copiilor și din acest motiv, vom veni în întâmpinarea părinților ocupați cu o paletă diversificată a activităților opționale la Wendy School.

Fiecare copil este diferit şi, ca să se poată dezvolta armonios şi cât mai eficient, e nevoie ca unitatea de învăţământ să-i poată oferi activităţi care să-l stimuleze, plecând de la înclinaţiile lui naturale. Noi credem cu tărie in acest principiu și facem tot posibilul să le oferim copiilor noștri cât mai multe căi de a creşte ca indivizi, tocmai de aceea am conceput o serie de activităţi opţionale, unde fiecare copil să îşi poată descoperi talentul şi pasiunea.

Activitățile opţionale pe care le propunem, sunt urmatoarele:

– dansuri

– karate.

– actorie

– educaţie fizică şi sport

– educaţie financiară

– exprimare prin muzică

– exprimare prin artă

– dezvoltare personala

– educație alimentară

– robotica