Din Februarie 2010 am facut primii pasi in domeniul educational prin infiintarea Gradinitei Wendy Kids, situate pe Aleea Ghirodei, Nr.55 A din Timisoara, gradinita cu predare in limba engleza sau germana.

In cadrul gradinitei, la ora actuala sunt inscrisi un numar de aproximativ 90 de copii.

Incepand cu anul 2013 incepem sa punem bazele unei noi etape si anume infiintarea unei scoli primare particulare.

Debutul scolii noastre, a fost in anul scolar 2014-2015, unde am inceput cu prima promotie pentru Clasa Pregatitoare.

Incepand cu anul scolar 2015 -2016 Scoala Primara Wendy School, isi deschide, portile intr-o noua cladire moderna, amenajata la standarde inalte pentru o educatie de calitate, situata pe str. Albinelor, nr. 70 (Zona Lipovei). La ora actuala in cadrul scolii primare, studiaza un numar de aproximativ 50 elevi, urmand ca numarul acestora sa creasca de la an la an.

Atat gradinita, cat si scoala primara sunt autorizate de catre Ministerul Educatiei Nationale, urmand ca incepand cu anul scolar 2019 – 2020, sa devenim si unitate de invatamant acreditata de catre Ministerul Educatiei Nationale.

Pentru a asigura o continuitate elevilor scolii noastre, incepand cu anul scolar 2019 – 2020, vom extinde proiectul si pentru invatamantul gimnazial.

Deorece ne dorim sa venim in intampinarea tututror parintilor, incepand cu luna martie 2019, vom inaugura, in ansamblul Openville, prima grădiniţă si scoala primara din Timisoara, cu predare in limba engleza, dupa Curriculum Britanic. Unitatea de invatamant, va fi recuoscuta atat de Ministerul Educatiei Nationale, dar si de catre Council of British International Schools (COBIS)