Din Februarie 2010 am facut primii pasi in domeniul educational prin infiintarea Gradinitei Wendy Kids, situate pe Aleea Ghirodei, Nr.55 A din Timisoara, gradinita cu predare in limba engleza sau germana.

In cadrul gradinitei, la ora actuala sunt inscrisi un numar de aproximativ 140 de copii.

Incepand cu anul 2013 incepem sa punem bazele unei noi etape si anume infiintarea unei scoli primare particulare.

Debutul scolii noastre, a fost in anul scolar 2014-2015, unde am inceput cu prima promotie pentru Clasa Pregatitoare.

Incepand cu anul scolar 2015 -2016 scoala, isi deschide portile intr-o noua cladire moderna, amenajata la standarde inalte pentru o educatie de calitate, situata pe str. Albinelor, nr. 70 (Zona Lipovei).

Pentru a asigura o continuitate elevilor scolii noastre, incepand cu anul scolar 2019 – 2020, am extins proiectul si pentru invatamantul gimnazial.

Nivelul primar si prescolar sunt acreditate de catre Ministerul Educatiei Nationale, iar nivelul gimnazial este autorizat de catre Ministerul Educatiei Nationale.

Incepand cu anul 2019 am inaugurat a treia locatie Wendy School, in incinta Iulius Town. Sediul din Iulius Town este destinat copiilor de nivelul prescolar

La ora actuala in cadrul Wendy School, studiaza un numar de aproximativ 320 de elevi si prescolari, urmand ca numarul acestora sa creasca de la an la an.

Pentru anul scolar 2022-2023, vom inaugura Liceul Teoretic Wendy, profilul real, specializarea matematica – informatica, bilingv limba engleza.