Gradinita Wendy - Aleea Ghirodei

Gradinita si Cresa WENDY, ofera educatie initiala de baza copiilor, in vederea formarii unui bagaj de cunostiinte, deprinderi si capacitati necesare unei dezvoltari armonioase, formand astfel increderea de a se descurca in relatile reale din viata de zi cu zi.

Gradinita este formata din 5 grupe de copii, cu varste cuprinse intre 3 ani si 6 ani, iar numarul maxim de prescolari prezenti in grupa este de 14.

Cresa este formata din 2 grupe de anteprescolari, cu varsta cuprinsa intre 18 luni – 24 luni, iar numarul maxim de copii prezenti intr-o grupa este de 8, repsectiv 10.

Limba de predare este engleza sau germana, fiind alternata cu limba romana, care este necesara pentru o comunicare cat mai fluenta si cat mai corecta in ambele limbi. Alegerea limbii straine se face de comun acord cu parintii, la inscrierea copilului in gradinita.

Perioada prescolara are un efect pozitiv asupra abilitatilor copilului si asupra viitoarei sale cariere scolare, dezvoltand capacitatile de adaptare si orientare a prescolarului, astfel incat fiecare mic ,,absolvent’’ sa devina o persoana activa, responsabila si receptiva la nevoile societatii.

Valorile propuse de Wendy School, pentru invatamantul prescolar, sunt: iubire, empatie, ințelegere, eficienta in comunicare, siguranta, speranta si toleranta, sesibilitate fata de natura si mediu, dar si respect fața de valori și traditii.

Misiunea Gradinitei WENDY este de a indruma fiecare copil sa atinga sau sa depaseasca obiectivele academice standarde dezvoltarii sociale pentru varsta sa, sa manifeste interes pentru studiu si cunoastere, stima de sine si respect pentru aproapele sau, dar si de a oferi sprijin educativ pentru parinti.

Preocupati fiind de imbunatatirea permanenta a comunicarii cat mai active intre parinti si cadrele didactice, la Wendy School, comunicarea se realizeaza prin platoforma online Adservio.

Prin intermediul Adservio, cadrele didactice din gradinita, trimit un raport zilnic, fiecarui parinte in parte. Acest raport are ca si continut informatii importante, cum ar fi: alimentatie, program de somn, interactiunea cu alti copii, etc.

Pentru securitatea copiilor am dotat toate cele trei locatii, cu un sistem de supraveghere online, interior si pentru exterior.

 

 

Intră in lumea Wendy prin intermediul turului virtual