Scoala de Vara - Oferta educationala

Chiar daca este vacanta, stim cat de importanta este interactiunea si lucrul in echipa. Wendy School ofera posibilitatea scolarilor si prescolarilor sa-si petreaca vacanta de vara intr-un mod constructiv in compania unui colectiv prietenos si implicat.

In vacanta ne distram impreuna!

Vara aceasta ne-am propus sa facem sport, sa ne jucam, sa socializam, sa participam la multiple competitii organizate in aer liber. Distractia este cuvantul de baza, dar temele de vacanta sub nicio forma nu le neglijam. Indrumati de cadrele didactice specializate, copiii rezolva temele de vacanta, participa la diferite ateliere, ba mai mult, au posibilitatea sa-si faca prieteni noi. Cum este posibil acest lucru? Ei bine, copiii care aleg sa se aventureze cu noi la scoala de vara, din prima secunda in care pasesc in scoala sau gradinita sunt prietenii nostri care se vor bucura alaturi de noi de o vacanta in stilul Wendy.

Wendy School isi propune sa arate elevilor bucuriile copilariei imbracate intr-o forma atractiva si educativa in acelasi timp.