Scoala Primara si Scoala Gimnaziala Wendy School

WENDY SCHOOL, este o institutie privata de invatamant primar dinTimisoara, autorizata de Ministerul Educatiei Nationale in anul 2014 pentru clasa pregatitoare si clasele I-IV. Recent au fost demarate procedurile pentru extinderea proiectului si pentru invatamantul gimnazial incepand cu anul scolar 2019-2020.

Scoala noastra, isi propune sa arate micutilor bucuriile coplariei, pavand drumul catre viata cu valori fundamentale solide, atat sociale cat si personale, imbracate intr-o forma atractiva, dar si educativa in acelasi timp.
(Carmen Sporea – Fondator Scoala Primara Wendy Kids)

Misiunea Scolii Primare Wendy School este de a indruma fiecare copil sa atinga sau sa depaseasca obiectivele academic, standardele dezvoltarii sociale pentru varsta sa, sa manifeste interes pentru studiu si cunoastere, stima de sine si respect pentru aproapele sau, dar si de a oferi sprijin educativ pentru parinti.

Procesul instructiv – educativ se desfasoara coform Curriculumului National, in vigoare aprobat de Ministerul Educatiei Nationale, folosindu-se tehnici interactive și moderne de predare.
Elevii sunt formati de o echipa de specialisti, cadre didactice energice, cu afectiune deosebita pentru copii, avand responsabilitatea de a actiona ,,in loco parentis’’ (in locul parintilor) pe intreaga perioada a unei zile petrecute in cadrul Scolii Primare Wendy School

Scoala Primara Wendy School, ofera educatie initiala de baza copiilor, in vederea formarii unui bagaj de cunostinte, deprinderi si capacitati necesare continuarii studiilor, intr-o forma superioara de invatamant. Pentru aceasta, prin educatie, fiecare copil va fi sprijinit sa-si cunoasca si dezvolte potentialul in functie de interesele, aptitudinile si motivatiile proprii.

Obiectivul fundamental al Scolii Primare Wendy School, este de a-l pregati pe copil pentru viata, pentru cerintele ei existente şi viitoare, dezvoltandu-i spontaneitatea, independenta gandirii, motivatia creativa si dorita de a-si exprima opiniile. Fiecare copil dispune de un potential creativ care, prin intermediul scolii, este dezvoltat si incurajat.

Valorile propuse de Wendy School sunt: iubire, empatie, intelegere, eficienta in comunicare, siguranta, speranta si toleranta, sensibilitate fata de natura si mediu, dar si respect fata de valori si traditii.