Scoala Primara si Scoala Gimnaziala Wendy School

WENDY SCHOOL, este o institutie privata de invatamant dinTimisoara, autorizata de Ministerul Educatiei si Cercetării, pentru nivelul de invatamant primar si gimanzial.

Scoala noastra, isi propune sa arate micutilor bucuriile coplariei, pavand drumul catre viata cu valori fundamentale solide, atat sociale cat si personale, imbracate intr-o forma atractiva, dar si educativa in acelasi timp.
(Carmen Sporea – Fondator Wendy School)

Misiunea Scolii Wendy  este de a indruma fiecare copil sa atinga sau sa depaseasca obiectivele academic, standardele dezvoltarii sociale pentru varsta sa, sa manifeste interes pentru studiu si cunoastere, stima de sine si respect pentru aproapele sau, dar si de a oferi sprijin educativ pentru parinti.

Procesul instructiv – educativ se desfasoara coform Curriculumului National, in vigoare aprobat de Ministerul Educatiei Nationale, folosindu-se tehnici interactive și moderne de predare.
Elevii sunt formati de o echipa de specialisti, cadre didactice energice, cu afectiune deosebita pentru copii, avand responsabilitatea de a actiona ,,in loco parentis’’ (in locul parintilor) pe intreaga perioada a unei zile petrecute in cadrul Wendy School

Scoala Wendy, ofera educatie initiala de baza copiilor, in vederea formarii unui bagaj de cunostinte, deprinderi si capacitati necesare continuarii studiilor, intr-o forma superioara de invatamant. Pentru aceasta, prin educatie, fiecare copil va fi sprijinit sa-si cunoasca si dezvolte potentialul in functie de interesele, aptitudinile si motivatiile proprii.

Obiectivul fundamental al Wendy School, este de a-l pregati pe copil pentru viata, pentru cerintele ei existente şi viitoare, dezvoltandu-i spontaneitatea, independenta gandirii, motivatia creativa si dorita de a-si exprima opiniile. Fiecare copil dispune de un potential creativ care, prin intermediul scolii, este dezvoltat si incurajat.

Valorile propuse de Wendy School sunt: iubire, empatie, intelegere, eficienta in comunicare, siguranta, speranta si toleranta, sensibilitate fata de natura si mediu, dar si respect fata de valori si traditii.

 

Intră in lumea Wendy prin intermediul turului virtual