Responsabilitate sociala

Responsabilitatea socială joacă un rol important în experiența de învățare al copiilor de la Wendy School. Elevii sunt încurajați să aibă grijă de semenii lor și de mediul înconjurător, prin diferite activități pe care le demarăm în cadrul unitații de învățământ.

Atât copiii de nivel preșcolar, cât și elevii de la școala Wendy, s-au implicat de-a lungul timpului în activități de strângere de fonduri pentru organizații de caritate selectate, sub îndrumarea cadrelor didactice, dar și cu ajutorul părinților.

Mulțumim tuturor elevilor implicați, părintilor, profesorilor și membrilor comunității pentru generozitatea lor și pentru sprijinul oferit școlii.

 

Devenind deja o tradiție la Wendy School, în fiecare an cu ocazia sărbatorilor de Crăciun, dar și a sărbătorilor Pascale, reușim să organizăm un targ caritabil, pentru a ajuta alți semeni.

Copiii, părinții, dar și cadrelele didactice se implică activ în organizarea acestor târguri caritabile, prin confecționarea unor felicitări și obiecte ornamentale, sau prin prepararea unor preparate dulci, pe care ulterior să le pună în vânzare, în cadrul târgului.

De fiecare dată am avut bucuria de a strânge sume considerabile de bani, pe care ulterior le-am donat, fie integral, fie am reușit să cumpărăm alimente și haine, pentru câteva familii nevoiașe din județul Timiș.

 

Deorece ne dorim să clădim un viitor frumos pentru copiii noștri, Wendy School, a organizat în anul școlar de-a lungul anilor, o activitate de împadurire a unei zone din Județul Timis.

Copiii împreună cu părinții și cadrele didactice, au reușit să planteze într-o pădure de lângă Timișoara, câteva zeci de puieți de stejar

Prin aceasta activitate ne dorim să le insuflăm copiilor prin puterea exemplului, dragostea față de mediul inconjurător.

 

Burse școlare acordate de Wendy School:

În fiecare an școlar, unitatea noastră de învățământ, a acordat o bursa de școlarizare unui copil, constând în suportarea integrală a costurilor de școlarizare pentru întregul an de studiu.