Responsabilitate sociala

Responsabilitatea sociala joaca un rol important in experienta de invatare al copiilor de la Wendy School. Elevii sunt încurajați să aiba grija de semenii lor si de mediul inconjurator, prin diferite activitati pe care le demaram in cadrul unitatii de invatamant.

Atat elevii de nivel prescolar, cat si cei de nivel primar din cadrul Wendy School, s-au implicat de-a lungul timpului in activitati de strangere de fonduri pentru organizații de caritate selectate, sub indrumarea cadrelor didactice, dar si cu ajutorul parintilor.

Multumim tuturor elevilor implicați, parintilor, profesorilor si membrilor comunitatii pentru generozitatea lor si pentru sprijinul oferit scoalii.

Devenind deja o traditie la Wendy School, in fiecare an cu ocazia sarbatorilor de Craciun, dar si a sarbatorilor Pascale, reusim sa organizam un targ caritabil, pentru a ajuta familii care sunt in dificultate finaniciara.

Copiii, parintii, dar si cadrelele didactice se implica activ in organizarea acestor targuri caritabile, prin confectionarea unor felicitari si obiecte ornamentale, sau prin prepararea unor preparate dulci, pe care ulterior sa le puna in vanzare, in cadrul targului.

De fiecare data am avut bucuria de a strage sume considerabile de bani, pe care ulterior le-am donat, fie integral, fie am reusit sa cumparam alimente si haine, pentru cateva familii nevoiase din judetul Timis.

Deorece ne dorim sa cladim un viitor frumos pentru copiii nostri, Wendy School, a organizat in anul scolar 2015 – 2016 si in anul scolar 2017 – 2018, o activitate de impadurire a unei zone din Judetul Timis.

Copiii impreuna cu parintii si cadrele didactice, au reusit sa planteze intr-o padurere de langa Timisoara, cateva zeci de puieti de stejar

Prin aceasta activitate ne dorim sa le insuflam copiilor prin puterea exemplului, dragostea fata de mediul inconjurator.

Burse scolare acordate de Wendy School:

In fiecare an scolar, unitatea noastra de invatamant, a acordat o bursa de scolarizare unui copil, constand in suportarea integrala a costurilor de scolarizare pentru intregul an de studiu.