Gradinita (Iulius Town Timisoara)

Credem ca fiecare copil merita oportunitatea unei educatii timpurii de inalta calitate, acordandu-i-se suportul necesar. Wendy School ofera suport educational copiilor incepand cu nivelul prescolar si continuand cu cel scolar.

Misiunea Wendy School  este de a indruma fiecare copil sa atinga sau sa depaseasca obiectivele academic, standardele dezvoltarii sociale pentru varsta sa, sa manifeste interes pentru studiu si cunoastere, stima de sine si respect pentru aproapele sau, dar si de a oferi sprijin educativ pentru parinti.

Pentru nivelul prescolar, procesul instructiv – educativ este  adaptat după curriculum-ul preșcolar britanic, folosindu-se tehnici interactive si moderne de predare, limba de conversatie fiind engleza.

Activitatile derulate pe parcursul unui an scolar, vizeaza dezvoltarea individuala, sociala si emotionala a copilului, avand ca scop pregatirea pentru viata, pentru cerintele ei, viitoare si existente, dezvoltandu-i spontaneitatea, independenta gandirii, motivatia creativa si dorinta de a-si exprima opiniile.

Misiunea Scolii Wendy  este de a indruma fiecare copil sa atinga sau sa depaseasca obiectivele academic, standardele dezvoltarii sociale pentru varsta sa, sa manifeste interes pentru studiu si cunoastere, stima de sine si respect pentru aproapele sau, dar si de a oferi sprijin educativ pentru parinti.
Intră in lumea Wendy prin intermediul turului virtual