Gradinita si Scoala Primara (Iulius Town Timisoara)

Credem ca fiecare copil merita oportunitatea unei educatii timpurii de inalta calitate, acordandu-i-se suportul necesar, tocmai de aceea incepand cu luna Septembrie 2019, vom inaugura prima unitate de invatamant din Timisoara, cu predare exclusiv în limba engleză, unde copiii vor studia după curriculum britanic.

Venim pe piaţă cu un concept nou, prin care părinţii, copiii şi profesorii îşi vor desfăşura activitatea după curriculum britanic. Unitatea noastră de învățământ a început demersurile pentru obţinerea autorizaţiilor din partea Ministerului Educaţiei Naţionale si Council of British International Schools (COBIS), pentru a putea oferi o educaţie specifică sistemului educational din Marea Britanie.

De-a lungul celor 10 ani de experienta in domeniul educational, am observat că pe parcursul primilor ani de viaţă, copiii trec printr-o perioadă în care învaţă mult mai uşor o limbă străina. Astfel, cu cât copilul este expus interacţiunii cu o altă limbă decât cea maternă, cu atât va creşte abilitatea sa de a înţelege şi de se exprima şi în limba maternă, motiv pentru care ne-am dorit sa deschidem si o unitate de invatamant in care se studiaza dupa curriculum britanic.