Wendy School, isi propune ca fiecare copil sa atinga sau sa depaseasca obiectivele academice si standrdele dezvoltarii sociale pentru varsta sa, sa manifeste interes pentru studiu si cunoastere, sa aibe stima de sine si respect pentru aproapele sau.

Unitatea noastra de invatamant, isi propune sa arate elevilor sai, bucuriile copilariei, pavand drumul spre viata de adult, cu valori fundamentale solide, atat sociale cat si personale, imbracate intr-o forma atractiva si educativa in acelasi timp.

Incepand cu nivelul prescolar, oferim educatie initiala copiilor, in vederea formarii unui bagaj de cunostinte, deprinderi si capacitati necesare continuarii studiilor intr-o forma superioara de invatamant. Pentru aceasta, prin educatie, fiecare copil va fi sprijinit sa-si cunoasca si sa isi dezvolte potentialul in functie de interesele, aptitudinile si motivatiile proprii.

MISIUNE

Wendy School, are rolul de a oferi sprijin educativ pentru elevi, parinti si profesori, devenind impreuna o mare familie, care respecta si valorifica diversitatea si unicitatea, fiecaruia dintre noi.

Misiunea noastra este de a stimula potentialul fiecarui copil, intr-un mediu de invatare sigur, echilibrat, motivant, atractiv si interactiv, contribuind la formarea unei personalitati autonome si creative, ce ii ofera posibilitatea copilului de a se adapta cu usurinta tuturor situatilor vietii.

Copiii sunt stimulaţi să aibă iniţiativă, să obţină succese, să managerieze corect posibile situaţii conflictuale, să-şi dezvolte gândirea critică şi astfel, prin propriile eforturi, să dobândească încredere în sine, pe termen lung.

La Wendy School, ne propunem, să arate micuților bucuriile coplăriei, pavând drumul către viață cu valori fundamentale solide, atât sociale cât și personale, îmbrăcate într-o formă atactivă, dar și educativă în aelași timp.

VALORI

Valorile propuse de Wendy School sunt: iubire, empatie, înțelegere, eficiență în comunicare, siguranță, speranță și toleranță, sesibilitate față de natură și mediu, dar și respect față de valori și tradiții.