CATALOG ELECTRONIC

Preocupati fiind de imbunatatirea permanenta a comunicarii cat mai active intre parinti si cadrele didactice, la Wendy School am implementat platforma Kinderpedia.

Cu sprijinul Kinderpedia, fiecare parinte are acces on-line la situatia scolara a elevului, care este tinuta la zi de fiecare cadru didactic si poate verifica rezultatele si calificativele, obtinute pe parcursul anului scolar la fiecare materie.

Tot prin intermediul platofrmei Kinderpedia, cadrele didactice din gradinita, trimit un raport zilnic, fiecarui parinte in parte. Acest raport are ca si continut informatii importante, cum ar fi: alimentatie, program de somn, interactiunea cu alti copii, etc.

In plus acest catalog virtual ne permite sa avem o comunicare rapida cu totii: scoala cu parintii, dar si parintii intre ei, formandu-se astfel comunitati active cu care schimbam pareri despre noi proiecte pe care sa le dezvoltam impreuna in cadrul unitatii de invatamant, proiecte care sa vina in sprijinul copiilor.

 

SUPRAVEGHERE VIDEO

Pentru securitatea copiilor, am dotat toate cele trei locatii, cu un sistem de monitorizare video, atat pentru interior, cat si pentru exterior.

 

MENIU

Sanatatea copiilor este o prioritate pentru noi si acordam o mare atentie acestui aspect atat in ceaa ce priveste educatia lor pe aceasta tema cat si acordarea unei mari atentii in prepararea si servirea hranei. Mesele pe care le asiguram in timpul programului sunt preparate in bucataria proprie si atent supravegheate de medicul institutiei.