CATALOG ELECTRONIC

Preocupați fiind de îmbunătățirea permanentă a comunicării cât mai active între părinți și cadrele didactice, la Wendy School am implementat platforma Kinderpedia.

Cu sprijinul Kinderpedia, fiecare părinte are acces online la situația școlară a elevului, care este ținută la zi de fiecare cadru didactic și poate verifica rezultatele și calificativele, obținute pe parcursul anului școlar la fiecare materie.

Tot prin intermediul platoformei Kinderpedia, cadrele didactice din grădiniță, trimit un raport zilnic, fiecărui părinte în parte. Acest raport are ca și conținut informații importante, cum ar fi: alimentație, program de somn, interacțiunea cu alți copii, etc.

În plus acest catalog virtual ne permite să avem o comunicare rapidă cu toții: școală – părinți, dar și părinti pot comunica cu ușurință între ei, formându-se astfel comunități active cu care schimbăm păreri despre noi proiecte pe care să le dezvoltăm împreună în cadrul unității de învățământ, proiecte care să vină în sprijinul copiilor.

 

SUPRAVEGHERE VIDEO

Pentru securitatea copiilor, am dotat toate cele trei locații, cu un sistem de monitorizare video, atât pentru interior, cât și pentru exterior.

 

MENIU

Sănătatea copiilor este o prioritate pentru noi și acordăm o mare atenție acestui aspect, atât în ceaa ce privește educația lor pe această temă cât și acordarea unei mari atenții în prepararea și servirea hranei. Mesele pe care le asigurăm în timpul programului sunt preparate în bucătăria proprie și atent supravegheate de medicul instituției.