Sistemul de evaluarea al elevilor

wendy-school-7

Wendy School aplica in mod constant toate formele de evaluare solicitate de Ministerul Educatiei Nationale si de Inspectoratele Scolare:

  • evaluari initiale,
  • sumative,
  • evaluarile nationale prevazute de noua Lege a Educatiei.

In plus, la sfarsitul fiecarui semestru parintii primesc un portofoliu personal de evaluare a elevului, cu o descriere riguroasa a evolutiei scolare la toate disciplinele, dar si o caracterizare din partea psihologului scolii (la solicitarea parintelui)

Orele de consiliere parentala, periodice sau, intalnirile semestriale, au scopul de a forma o stransa legatura intre cadrele didactice si parintii elevilor, in vederea unei evolutii, atat pe plan educational, cat si pe plan social.

Obiectivele pe care si le propune Wendy School, sunt realizate prin parcurgerea programei scolare complete, dar si cursuri optionale, pentru cultivarea si dezvoltarea aptitudinilor individuale a fiecarui copil.

Preocupati fiind de imbunatatirea permanenta a comunicarii cat mai active intre parinti si cadrele didactice la Wendy School a fost implementat Catalogul electronic.

Cu sprijinul Catalogul electronic –  Kinderpedia, fiecare parinte are acces on-line la situatia scolara a elevului care este tinuta la zi de fiecare cadru didactic si poate verifica rezultatele obtinute pe parcursul anului scolar la fiecare materie. In plus acest catalog virtual ne permite sa avem o comunicare rapida cu totii; scoala cu parintii dar si parintii intre ei, formandu-se astfel comunitati active cu care schimbam pareri despre noi proiecte pe care sa le dezvoltam impreuna in scoala , proiecte care sa vina in sprijinul copiilor.