De ce Wendy School?

 

Alegerea unității de învățământ este o decizie importantă pentru părinți, dar mai ales hotărâtoare pentru copil. Este recunoscut faptul că învățământul privat oferă foarte multe avantaje atât pentru copii, dar și pentru părinți, pornind de la atenția mai deosebită acordată fiecărui copil, diversitatea activităților desfășurate, flexibilitate și deschidere spre nou, comunicare mult mai activă cu părinții pe tot parcursul actului educațional.

Wendy School, dispune de clase cu număr restrâns de elevi (max. 16), astfel încât învățarea este centrată pe elev, plasând copilul ca individ unic în centrul actului de învățare, pentru a putea participa activ la propriul proces de instruire. Fiecărui elev i se asigură suportul pentru a-și însuși noțiunile în ritm propriu, respectând particularitățile de vârstă și individuale.

Deoarece avem mult mai mult timp alocat unei teme de studio, elevii școlii noastre sunt expuși la o varietate de experiențe practice, care îi motivează să învețe și să se dezvolte intelectual și emoțional.

Această abordare oferă elevilor Wendy School posibilitatea de a asimila mai ușor materia, învățând cu mai multă plăcere și interes, mai repede şi temeinic.

Elevii liceului nostru, parcurg programa românească în varianta îmbogățită, într-o manieră care asigură implicare și plăcerea de a învăța, adaptate la nevoile fiecărui copil în parte și o înțelegere profundă, individuală a elementelor învățate.

Încrederea în forțele proprii și obținerea performanței sunt învățate de copii încă de la cele mai fragede vârste. Elevii noștri participă în fiecare an atât la concursurile naționale și locale, în urma cărora au obținut rezultate deosebite.

Pe lângă programa de învățământ conform Curriculum-ului Național, Wendy School oferă un pachet bogat de activități extracurriculare pentru programul desfășurat în afara orelor de curs. Pentru o dezvoltare cât mai armonioasă a copiilor atât psihică cât și fizică, derulăm pe lângă orele de sport din programă, o gamă largă de activități de mișcare atât în aer liber, cât și în interior. Astfel, elevii pot beneficia în cadrul școlii de: ore de karate, dans modern, pian, teatru sau handbal. Toate aceste activități vor completa oferta noastră de formare a elevilor noștri.

Sănătatea copiilor este o prioritate pentru noi și acordăm o mare atenție acestui aspect atât în ceea ce privește educația lor pe această temă, cât și acordarea unei mari atenții în prepararea și servirea hranei. Cele 2 mese pe care le asigurăm în timpul programului (prânz și gustare) sunt preparate în bucătăria proprie și atent supravegheate de personal calificat

Avantejele principale ale învățământului privat Wendy School sunt:

  • clase cu numar mic de elevi (max. 16)
  • limba engleză intensiv 
  • personal calificat
  • respectarea Curriculum-ului Național
  • activități opționale și extracurriculare diverse
  • participarea la concursuri naționale
  • comunicarea activă cu părinții, referitor la situația școlară a elevilor
  • comunicare eficientă cu părinții elevilor, prin catalogul electronic Kinderpedia
  • pedagog școlar