De ce Wendy School?

wendy-school-3

Alegerea unitatii de invatamant este o decizie importanta pentru parinti dar mai ales hotaratoare pentru copil. Este recunoscut faptul ca invatamantul privat ofera foarte multe avantaje atat pentru copii, dar si pentru parinti, pornind de la atentia mai deosebita acordata fiecarui copil, diversitatea activitatilor desfasurate, flexibilitate si deschidere spre nou, comunicare mult mai activa cu parintii pe tot parcursul actului educational.

Wendy School, dispune de clase cu numar restrans de elevi (max. 18), astfel incat invatarea este centrata pe elev, plasand copilul ca individ unic in centrul actului de invatare, pentru a putea participa activ la propriul proces de instruire. Fiecarui elev i se asigura suportul pentru a-si insusi notiunile in ritm propriu, respectand particularitatile de varsta si individuale.

Deorece avem mult mai mult timp alocat unei teme de studiu elevii scolii nostre sunt expusi la o varietate de experiente practice, care ii motiveaza sa invete si sa se dezvolte intelectual si emotional.

Aceasta abordare ofera elevilor Wendy School posibilitatea de a asimila mai usor materia, invatand cu mai multa plăcere și interes, mai repede şi temeinic.

Elevii scolii noastre, parcurg programa romaneasca in varianta imbogațita, intr-o maniera care asigura implicare si placerea de a invata, adaptate la nevoile fiecarui copil in parte si o intelegere profunda, individuala a elementelor invatate.

Fiind constienti de avantajele pe care cunoasterea limbilor straine le aduce pentru dezvoltarea viitoare a fiecarui copil si avand in vedere ca invatarea acestora inca din primii ani de viata e mult mai facila am prevazut in programa de lucru a elevilor, ore zilnice de limba engleza, suplimentar fata de cele din Curriculum Naţional, pe care copii le desfasoara cu profesori special instruiti in vederea asimilarii la un inalt nivel a cunostintelor de vocabular si dictie.

Increderea in fortele proprii si obtinerea performantei sunt invatate de copii inca de la cele mai fragede varste. Elevii nostri participa in fiecare an atat la concursurile nationale si locale, in urma carora au obtinut rezultate deosebite.

Pe langa programa de invatamant conform Curriculum-ului National, Wendy School ofera un pachet bogat de activitati extracurriculare pentru programul de After School. Pentru o dezvoltare cat mai armonioasa a copiilor atat pshihica cat si fizica, derulam pe langa orele de sport din programa, o gama larga de activitati de miscare atat in aer liber cat si in interior. Astfel copiii pot beneficia in cadrul programului After School de: ore de karate, dans modern, pian, teatru si handbal. Toate aceste activitati vor completa oferta noastra de formare a elevilor nostri.

Sanatatea copiilor este o prioritate pentru noi si acordam o mare atentie acestui aspect atat in ceea ce priveste educatia lor pe aceasta tema cat si acordarea unei mari atentii in prepararea si servirea hranei. Cele 2 mese pe care le asiguram in timpul programului (pranz si gustare) sunt preparate in bucataria proprie si atent supravegheate de personal calificat

Avantejele principale ale invatamantului privat Wendy School sunt:

  • clase cu numar mic de elevi (max. 18)
  • limba engleza intensiv (5 ore/ săpt.)
  • personal calificat
  • respectarea Curriculum-ului National
  • activitati optionale si extracurriculare diverse
  • participarea la concursuri nationale
  • comunicarea activa cu parintii, referitor la situatia scolara a elevilor
  • programul prelungit (08:00 – 18:00)
  • continuitate de la grădiniță și până la gimnaziu
  • comunicare eficienta cu parintii elevilor, prin catalogul electronic Kinderpedia