De ce Wendy School?

wendy-school-3

Alegerea unității de învățământ este o decizie importantă pentru părinți, dar mai ales hotărâtoare pentru copil. Este recunoscut faptul că învățământul privat oferă foarte multe avantaje atât pentru copii, dar și pentru părinți, pornind de la atenția mai deosebită acordată fiecărui copil, diversitatea activităților desfășurate, flexibilitate și deschidere spre nou, comunicare mult mai activă cu părinții pe tot parcursul actului educațional.

Wendy School, dispune de clase cu număr restrâns de elevi (max. 18), astfel încât învățarea este centrată pe elev, plasând copilul ca individ unic în centrul actului de învățare, pentru a putea participa activ la propriul proces de instruire. Fiecărui elev i se asigură suportul pentru a-și însuși noțiunile în ritm propriu, respectând particularitățile de vârstă și individuale.

Deorece avem mult mai mult timp alocat unei teme de studiu elevii școlii nostre sunt expusi la o varietate de experiențe practice, care îi motivează să învețe și să se dezvolte intelectual și emoțional.

Această abordare oferă elevilor Wendy School posibilitatea de a asimila mai ușor materia, învățând cu mai multă plăcere și interes, mai repede şi temeinic.

Elevii școlii noastre, parcurg programa românească în varianta îmbogățită, într-o manieră care asigură implicare și plăcerea de a învăța, adaptate la nevoile fiecărui copil în parte și o înțelegere profundă, individuală a elementelor învățate.

Fiind conștienți de avantajele pe care cunoașterea limbilor străine le aduce pentru dezvoltarea viitoare a fiecărui copil și având în vedere că învățarea acestora încă din primii ani de viață e mult mai facilă, am prevăzut în programa de lucru a elevilor, ore zilnice de limba engleză, suplimentar față de cele din Curriculum Naţional, pe care copii le desfășoară cu profesori special instruiți în vederea asimilării la un înalt nivel a cunoștințelor de vocabular și dicție.

Încrederea în forțele proprii și obținerea performanței sunt învățate de copii încă de la cele mai fragede vârste. Elevii nostri participă în fiecare an atât la concursurile naționale și locale, în urma cărora au obținut rezultate deosebite.

Pe langă programa de învățământ conform Curriculum-ului Național, Wendy School oferă un pachet bogat de activități extracurriculare pentru programul de After School. Pentru o dezvoltare cât mai armonioasă a copiilor atât psihică cât și fizică, derulăm pe lângă orele de sport din programă, o gamă largă de activități de mișcare atât în aer liber cât și în interior. Astfel, copiii pot beneficia în cadrul programului After School de: ore de karate, dans modern, pian, teatru și handbal. Toate aceste activități vor completa oferta noastră de formare a elevilor.

Sănătatea copiilor este o prioritate pentru noi și acordăm o mare atenție acestui aspect atât în ceea ce privește educația lor pe această temă cât și acordarea unei mari atenții în prepararea și servirea hranei. Cele 2 mese pe care le asigurăm în timpul programului (prânz și gustare) sunt preparate în bucătăria proprie și atent supravegheate de personal calificat.

Avantajele principale ale învățământului privat Wendy School sunt:

  • clase cu număr mic de elevi (max. 18)
  • limba engleză intensiv (5 ore/ săpt.)
  • personal calificat
  • respectarea Curriculum-ului Național
  • activități opționale și extracurriculare diverse
  • participarea la concursuri naționale
  • comunicarea activă cu părinții, referitor la situația școlară a elevilor
  • programul prelungit (08:00 – 18:00)
  • continuitate de la grădiniță și până la liceu
  • comunicare eficientă cu părinții elevilor, prin catalogul electronic Kinderpedia