Curriculum

wendy-school-4

Procesul instructiv – educativ la Wendy School se desfasoara conform Curriculumului National, folosindu-se tehnici interactive si moderne de predare.

Ne incadram în parametrii stabiliţi de Ministerul Educaţiei Nationale, sub toate aspectele: atingerea obiectivelor educationale pe an de studiu, manuale si instrumente de predare avizate, metode de evaluare a elevilor recunoscute. Aceasta insemna ca elevii Wendy School fac parte din sistemul românesc de invatamant si ca pot urma treptele superioare in orice institutie de invatamant acreditata in Romania.

Activitatile derulate pe parcursul unui an scolar, vizeaza dezvoltarea individuala, sociala si emotionala a elevului, avand ca scop pregatirea pentru viata, pentru cerintele ei, viitoare si existente, dezvoltandu-i spontaneitatea, independenta gandirii, motivatia creativa şi dorinţa de a-si exprima opiniile.

Manualele sunt avizate de Ministerul Educației Nationale.

Diplomele si certificatele scolare eliberate de Wendy School au valoare recunoscuta de Ministerul Educatiei Nationale si produc efectele de studii in invatamantul romanesc.

Pregatirea academica, dezvoltarea fizica si personala a elevilor le asigura acestora succesul in viata. Elevii nostri sunt bine pregatiti, creativi, curajosi si siguri pe fortele proprii. Wendy School este alegerea potrivita pentru familiile care isi doresc un sistem educational ce dezvolta mintea si spiritul copiilor, folosind metode de lucru care sporesc motivatia intrinseca, pentru ca fiecare copil sa-si atinga potentialul maxim in functie de ritmul propriu si de aptitudinile personale.