Activitati

wendy-school-6

Wendy School, acordă o atenție sporită motivației intrinseci a copiilor și din acest motiv, venim în întâmpinarea părinților ocupați cu o paletă diversificată a activităților opționale oferite de grădinița noastră.

Instructorii specializați, oferă întotdeauna informații utile părinților cu privire la modalitatea de consolidare și susținere a activității opționale, în cadrul familiei.

Dorind să descoperim talente în fiecare copil din instituția noastră, Wendy School încurajează atât copiii, cât și părinții să continue acest drum, participând și la concursuri sportive, unde copiii noștrii au obținut întotdeuna rezultate deosebite.

Pentru completarea cunoștiințelor acumulate în şcoală, elevii, împreună cu cadrele didactice, merg periodic în vizite la: teatru pentru copii, muzee, parcuri, grădina zoologică, și excursii în funcție de tematica principală a fiecărei luni.

Fiecare elev este diferit şi, ca să se poată dezvolta armonios şi cât mai eficient, e nevoie ca şcoala să-i poată oferi activităţi care să-l stimuleze plecând de la înclinaţiile lui naturale. Noi credem cu tărie în acest principiu și facem tot posibilul ca să le oferim elevilor noștri cât mai multe căi de a creşte ca indivizi.

În funcție de specific, activităţile opționale se organizează atât în clase, cât şi în alte locaţii, lucru care ajută copiii să înţeleagă mai bine diferite concepte şi să învete lucruri interesante într-un mod cât mai plăcut.

Activitățile optionale, le propunem părinților la începtul fiecărui an școlar, urmând ca aceștia să aleagă dintr-o gamă variantă de aproximativ 30 de cursuri opționale.